Actueel nieuws

Wij brengen u graag op de hoogte van de het actueel nieuws over onze Agapornissen Personata Wildkleur.
Actueel nieuws 16 januari 2019
Een bekroning gekregen op vele jaren gericht kweken en veel selecteren. Wereldkampioen geworden met een stam Wildkleur Personata’s. De vogels kregen 94, 93, 92 en 90 punten en 2 eenheidspunten en totaal dus 371 punten. Met een voorsprong van 5 punten op nummer 2 kampioen geworden. En zelfs met 3 eenjarige vogels in de stam. Na de eerdere kampioenschappen dit jaar is dit wel een erg mooie bekroning.
Actueel nieuws 11 november 2018
De eerste 3 tentoonstellingen zitten erop. De resultaten zijn naar tevredenheid. Verschillende keren kampioen en goede punten. De resultaten vindt u bij de tentoonstellingen. Nu voorbereiden op WK in Zwolle. De eerste jonge personata’s liggen al weer geringd in het blok en een lekker probleemloos begin van het kweekseizoen. Bevruchting van de eieren in goed.
Actueel nieuws 18 mei 2018
Het broedseizoen zit er voor dit jaar weer op. Ik ben zeer tevreden met de grote van de nesten en zeker met de kwaliteit van de jonge personata’s. De strenge selectie begint nu zijn vruchten af te werpen. Alle nesten elke keer minimaal 6 eieren en veel jongen dus nu nogmaals een goede selectie kunnen doen. Nu lekker laten uitgroeien en gaan zowel de vogels als ikzelf genieten van het mooie weer.