Resultaten 2019

In 2019 gaan we aan 4 tentoonstellingen meedoen. 3 regionale tentoonstellingen en het wereldkampioenschap in Portugal. Helaas moeten we de District tentoonstelling en Nederlands Kampioenschap overslaan omdat de datums niet in onze planning passen.

vv Privo Prinsenbeek

Begin oktober 2019 meegedaan met de Tentoonstelling van vvPrivo in Prinsenbeek. Gelijk een geweldig resultaat met een Kampioen Wildkleur Personata met 93 punten, een Kampioen Stel Wildkleur Personata 182 punten en een Fischeri Wildkleur Kampioen met 94 punten. Bovendien beste vogel van de show en beste kweker geworden. Ook de andere ingezonden vogels haalde hoge punten.

Internationale tentoonstelling Rucphen

De tweede tentoonstelling was de Internationale Tentoonstelling in Rucphen. Een mooie show met ruim 1300 vogels. Andere vogels ingezonden dan de vorige tentoonstelling en weer een prima resultaat. 2 Personata’s Wildkleur ingezonden en met een Kampioen met 93 punten, 2 Fischeri’s Wildkleur ingezonden en Kampioen met 93 punten en 1 stam ingezonden en Kampioen met een stam Personata Wildkleur met 371 punten.
Het mooie van deze uitslagen is dat we nu zien dat we eigenlijk een mooi en uniform bestand vogels hebben waar we steeds consistenter mee presteren. Ook met de fischeri’s halen we hoge punten.

De Vogelvriend Rijsbergen

De laatste regionale tentoonstelling voor mij was de mooie tentoonstelling in Rijsbergen. Ook daar weer met een stel Personata’s kampioen. Beide vogels 93 punten. Ook de andere Personata’s prima punten. Daarnaast kampioen bij enkelingen Agaporniden met een Wildkleur Fischeri met 94 punten. De andere hadden 92, 91 en 91 punten.
Daarmee alle tentoonstellingen gewonnen in alle categorie├źn waar ik heb ik Agaporniden heb ingezonden. Extra blij omdat het ook nog verschillende vogels waren. Nu even alles op rust en voorbereiden op WK in Portugal in januari 2020.