Resultaten 2016

BVA (Belgische Vereniging Agaporniden)
De eerste tentoonstelling voor agapornissen is altijd ook gelijk de moeilijkste. De tentoonstelling van de BVA (Belgische Vereniging Agaporniden) in Aalst België. Vanuit heel Europa worden hier vogels ingezonden. Totaal 208 inzenders dit jaar met ruim 2500 vogels.
We hebben 7 vogels ingezonden alle vogels zijn goed beoordeeld. Geen enkele vogel kwam in de categorie voldoende of matig en dus werden ze allemaal opgenomen in de catalogus. 2 vogels zeer goed en 5 vogels goed. De 5 goede vogels waren ook nog vogels van dit jaar. Dus zeer tevreden.20160922_182739_resized
Parkieten Speciaal Club Midden/West Brabant
De tweede tentoonstelling in 2016 is van de Parkieten Speciaal Club Midden/West Brabant.
In totaal 10 vogels ingezonden. 5 eenjarige vogels die in een speciale klasse worden gekeurd, 1 stel en 3 overjarige vogels. Bij de jonge vogels Zilver behaald met 92 punten en bij de overjarige vogels Zilver (93 punten) en Brons (92 punten) De andere vogels ook goede scores dus de eerste keer meedoen met bij de Parkieten Speciaal Club is goed bevallen.
VV Privo
De derde tentoonstelling van dit jaar is de tentoonstelling van vv Privo in Prinsenbeek. Een leuke en gezellige tentoonstelling waar we bovendien mooie resultaten hebben gehaald.
Personata Wildkleur 1 x 94 punten Kampioen en bondsmedaille, 1 x 93 punten en 1e prijs en verder 3 x 92 punten, 2 x 91 punten en 3 x 90 punten. Zeer tevreden dus.
Nu is het 2 maanden rust voor de vogels en volgt half december de District tentoonstelling
District tentoonstelling West Brabant Sint Willebrord
De laatste tentoonstelling van dit jaar was heel goed.
Maar 6 vogels ingezonden omdat het broedseizoen reeds van start is gegaan. Maar de resultaten waren er zeker niet minder om. Kampioen met Personata Wildkleur met 94 punten, Zilver met 93 punten en ook nog Brons met 92 punten. Ofwel alle prijzen gewonnen in deze klasse! Mooier kan het jaar niet worden afgesloten. Nu alle vogels op rust en zelf ook.